Καστορέλαιο 1Lt

8,00 

Το Καστορέλαιο (Castor Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών (Castor Beans) του πολυετούς τροπικού φυτού Ricinus Communis (Ρίκινος ο Κοινός) ή Κίκι ή Ρετσινολαδιά.
Το κύριο συστατικό του Καστορέλαιου (περιεκτικότητας μέχρι και 95%), το Κικινελαϊκό οξύ (Ricinoleic Acid), ένα ω-9 λιπαρό οξύ, μοναδικό στη φύση, εξ αιτίας του οποίου έχει εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Αντιγηραντικό, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακό, αναλγητικό, χρησιμοποιείται ευρύτατα στα καλλυντικά, και ειδικότερα σε κρέμες προσώπου, προϊόντα για μετά το ξύρισμα, μάσκες προσώπου, κραγιόν χειλιών, σκιές ματιών σε μορφή ραβδίου (stick), ρουζ & mascara, έλαια για το μπάνιο, σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες για τα μαλλιά, αρώματα, μολύβια φρυδιών. Ιδιαίτερα συχνά χρησιμοποιείται στην παρασκευή φυσικών σαπουνιών για άριστο conditioning αποτέλεσμα και πλούσιο αφρό.

Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιώνΠροσθήκη για σύγκριση
Κατηγορία:
Ποσότητα

1000 ml, 500 ml., 100 ml.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.