Αιθέριο Έλαιο Μοσχοκάρυδο

7,00 48,00 

Το Μοσχοκάρυδο (Nutmeg oil) προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του φυτού και έχει το γνωστό έντονο άρωμα μπαχαρικού.
Άριστο καταπραϋντικό, απαλύνει μυοσκελετικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων.
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι καρδιοτονωτικό, τονωτικό του νευρικού συστήματος και αντιμετωπίζει ικανοποιητικά αναπνευστικά και ουροποιητικά προβλήματα.
Το ξυλώδες άρωμα του μοσχοκάρυδου βοηθά στην απομάκρυνση της κακής αναπνοής.
Έχει αντισηπτική και αντιβακτηριακή δράση και είναι αποτελεσματικό για πονόδοντο και πόνο στα ούλα και γι αυτό προστίθεται σε πολλές οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα.
Εφαρμόζεται σε πολλά καλλυντικά, που προορίζονται για θαμπό, λιπαρό ή ρυτιδωμένο δέρμα και για παρασκευή λοσιόν ξυρίσματος.

Εκκαθάριση
Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιώνΠροσθήκη για σύγκριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Ποσότητα

10 ml., 50 ml., 100 ml.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.