Έλαιο Καλέντουλας

6,00 27,00 

Η καλέντουλα η αλλιώς κατιφές, είναι ένα από τα ποιο γνωστά και ποικιλοτρόπως χρησιμοποιημένα βότανα στη δυτική βοτανοθεραπεία.
Η Καλέντουλα είναι ένα ετήσιο φυτό που καλλιεργείται συχνά στους κήπους για τα άνθη της και είναι πολύ διαδεδομένη στους κήπους και τους αγρούς.
Είναι αυτοφυές φυτό της περιοχής της Μεσογείου. Στην Ελλάδα είναι πολύ κοινό φυτό και το συναντάμε σε όλες τις περιοχές της χώρας μας.
Αντιφλεγμονώδες και επουλωτικό, θεωρείται εξαιρετικό λάδι για καλλυντικές κρέμες προσώπου και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα. Εξαιρετικό σε προϊόντα περιποίησης χεριών και νυχιών.
Ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και για ήπιους δερματικούς ερεθισμούς
Περιέχει σαπωνίνες, καροτενοειδή, στερόλες, φλαβονοειδή και αιθέρια έλαια. Περιέχει επίσης ρητίνες, στερόλες, καροτένια, τριτερπένια, πτητικό έλαιο και γλίσχραμα.

Εκκαθάριση
Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιώνΠροσθήκη για σύγκριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Ποσότητα

1000 ml, 500 ml., 100 ml.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.